O NAS

Družba Jiangsu Sanjo Intelligent Technology Co, Ltd. je bila ustanovljena junija 2014, ki se nahaja v Liyangu, čudovitem mestu v delti reke Yangtze. Doslej smo imeli registrirani kapital v višini 138 milijonov RMB, okoli 500 zaposlenih in premiso več kot 160 tisoč kvadratnih metrov, znotraj gradbenega območja 148,800 kvadratnih metrov z letno zmogljivostjo 100 tisoč enot različnih izdelkov. Letna prodaja bo presegla 2,5 milijarde RMB, ko je ciljna proizvodnja dosežena. Trenutno smo specializirani za proizvodnjo RV vrat, okna, sedeža, hladilnika, WC, itd. Poleg tega, PMMA steklenje za helikopter, novo energijsko vozilo in upscale stavbe, plinsko žganje, šok absorber, proizvajajo tudi natančno kalup. Naša lastna blagovna znamka je bila odobrena leta 2020, To je znamenitost, ki odkriva, da je Sanjo stal na svetovni areni v avtodomski industriji.

Poglej več

NOVICE

Tesna povezava z lokalno skupnostjo

V hitrem razvoju mojega podjetja je lokalna skupnost podpirala iz vseh vidikov. Na drugi strani smo prispevali tudi k skupnosti. Obe strani sta zelo zadovoljni s tako dolgoročnim sodelovanjem, kot so pridelava človeških virov, varstvo okolja, spodbujanje lokalnega gospodarstva za doseganje trajnostnega razvoja. Moje podjetje bo vedno navijalo v skupnosti, služilo skupnosti in sinhrono napredovalo s skupnostjo.

2022-04-21 Poglej več

Ključne značilnosti RV WC

1. Sanitarije in pečatje. Da bo vozniško stranišče in njegov odpadni sistem čim bolj higienski in čisti, poiščite stranišče, ki zagotavlja dobro higieno in zadrževanje. Razmisliti boste, kako se splakne. Pomembno je preveriti ventile in povezave. Te značilnosti vozniške stranišče morajo biti tesno zaprte z trpežno, materiali, ki ne omogočajo, da se odpadki iztekajo ali prikranejo skozi. Te podrobnosti bodo pomagale preprečiti širjenje vonja in nevarnih bakterij.

2022-11-21 Poglej več

Priznanje naših strank

Skupina Yutong je med največjimi proizvajalci avtobusov po vsem svetu, katerih rekreacijska vozila zasedajo tudi dostojne tržne deleže na Kitajskem. V preteklih letih se je moje podjetje trudilo služiti skupini. ne le vlaganje veliko v razvoj izdelkov na podlagi zahtev stranke, ampak tudi sodelovanje za povečanje učinkovitosti delovanja. Naša prizadevanja je zdaj priznana, nagrada za kakovost od skupine je ponovno podeljena mojemu podjetju.

2022-06-15 Poglej več

Vrste RV letenja zaslona vrata

Vreme postaja topleje in nekateri komarji in majhne leteče žuželke so spet začeli leteti v sobo. Da bi blokirali te neprijetne fante, dom mora izbrati zaveso RV Flyscreen vrat. Soočeni z vsemi vrstami kristalnih RV Flyscreen vrat zavese, plastične zavese vrat, steklene zavese... Res je bleščeče, a cena je drugačna, kakovost je drugačna, vizualni učinki so drugačni, kako izbrati?

2022-10-31 Poglej več

Veleprodaja prenosnih toaletnih izdelkov

Veleprodajni prenosni toaletni izdelki ni treba priključiti na noben sistem drenaževanja ali oskrbe z vodo, in njihovo načrtovanje je podobno načelom stranišča. Veleprodajni prenosni toaletni izdelki so v glavnem sestavljeni iz dveh delov, zgornji del je rezervoar za čisto vodo in stranišče z odstranljivo blazino sedeža in toaletno pokrov; spodnji del je rezervoar za odpadno vodo.

2023-01-16 Poglej več

Prenosno WC za prodajo

Ker prenosno WC za prodajo se lahko premakne in izvede, je RV WC prostor veliko večji pri tuš. Če uporabljate fiksno stranišče s kaseto, je prostor v avtobusnem stranišču premajhen, da bi lahko otroka kopal. In ni preveč težko izprazniti stranišče. Obstajajo tudi ljudje, ki pravijo, da je preveč težavno ločiti zgornje in spodnje dele prenosnega stranišča na prodaj v avtu. Tako se ne morejo prilagoditi temu prenosnemu stranišču in izbrati kasetni stranišče.

2022-12-19 Poglej več

Prenosno WC na prodaji

Ne glede na katero RV prenosno toalet na prodaji je kupljen, od dejanskih podrobnosti uporabe, prvič, vrtenje kanalizacije je priročnejša od strane, pri čemer bo na strani vedno občutil, da vijak ni trd; Drugi je preveriti, ali ima prenosno WC pri prodaji notranji in zunanji pritisk. Uravnoteženi gumb za izpušne pline, pozornost uporabe, ko se temperatura narašča poleti ali na visokih višinah, na katero je treba pozornost nameniti tudi pri uporabi kasetne stranišče;

2022-12-12 Poglej več

Japonski slog RV loputa

Vsak dan odpremo/zapremo skladišče japonski stil RV loputo avtodoma, tako kot jesti. Vendar, ste opazili, da bo Japonski slog RV loputa imel nekoliko različne načine namestitve glede na različne RV blagovne znamke.

2023-01-23 Poglej več

Poglej več