DESPRE

Prin urmare, Comisia a solicitat Comisiei, Comisia a concluzionat că acestea sunt îndeplinite condițiile prevăzute la articolul 107 alineatul (1) din regulamentul de bază. Ltd. a fost înființată în iunie 2014, situat în Liyang, un oraș frumos în interiorul Delta râului Yangtze. Până acum am avut un capital înregistrat de 138 de milioane RMB, aproximativ 500 de angajați și o premisă de peste 160 de mii de metri pătrați, în care suprafața de construcție este de 148,800 mp, cu capacitate anuală de 100 mii de unități de diferite produse. Vânzările anuale vor depăși 2,5 miliarde RMB atunci când producția țintă va fi atinsă. În acest moment suntem specializaţi în fabricarea uşii RV, fereastră, scaun, frigider, toaletă, etc. În plus, glazură PMMA pentru elicopter, vehicul energetic nou și clădire upscale, strut gaz, absorbant de soc, Sunt produse şi mucegai de precizie. Marca noastră de proprietate a fost aprobată în 2020, care este un reper care dezvăluie că Sanjo a fost pe arena globală în industria RV.

Vezi mai mult

INFORMARE

Conexiune strânsă cu comunitatea locală

În dezvoltarea rapidă a companiei mele, comunitatea locală a sprijinit din toate aspectele. De cealaltă parte am contribuit şi la comunitate. Ambele părţi sunt foarte mulţumite de o astfel de colaborare pe termen lung, cum ar fi cultivarea resurselor umane, protecţia mediului, stimularea economiei locale în vederea realizării unor evoluții durabile. Compania mea va rădăcini întotdeauna în comunitate, va servi comunitatea și în mod sincron progrese cu comunitatea.

2022-04-21 Vezi mai mult

Caracteristici cheie ale WC RV

1. Sanitare şi sigilare. Pentru a păstra toaleta RV și sistemul său deșeuri cât mai igienic și curat posibil, căutaţi o toaletă care oferă igienă şi o izolare bună. Veţi dori să vă gândiţi la cum se apărea, dacă se spălă uşor şi adecvat, şi este important să verificăm valvele şi conexiunile. Aceste caracteristici ale toaletei RV ar trebui să fie bine sigilate cu durabil, materiale rezistente la scurgeri care nu permit deșeurilor să se scurgă sau să se strecoare prin. Aceste detalii vor ajuta la prevenirea răspândirii de mirosuri și bacterii periculoase.

2022-11-21 Vezi mai mult

Recunoaştere de la clienţii noştri

Yutong Group is among the largest bus manufacturers across the world, whose recreational vehicles are also occupying decent market shares in China. In the past several years, my company has been endeavoring to serve the group, not only investing a lot in product development per the client’s requirements, but also cooperating to elevate operation efficiency. Our efforts are recognized now, Quality Award from the group is granted to my company again.

2022-06-15 Vezi mai mult

Tipuri de RV ecran ușă de zbor RV

Vremea se încălzeşte, iar unele ţânţari şi insecte mici zburătoare au început să zboare din nou în cameră. În scopul de a bloca aceşti micuţi mici, casa trebuie să aleagă perdeaua RV Flyscreen Uşi. Confruntat cu tot felul de draperii de ușă de cristal RV zburătoare, perdele de ușă de plastic, perdele de sticlă... E uimitor, dar preţul este diferit, calitatea este diferită, şi efectele vizuale sunt diferite, cum să alegi?

2022-10-31 Vezi mai mult

Produse de toaletă portabile

Produsele de toaletă portabile nu trebuie să fie conectate la niciun sistem de scurgere sau alimentare cu apă; și principiul lor de proiectare este similar cu cel al unei toalete de casete. Produsele de toaletă portabile sunt compuse în principal din două părți; partea superioară este rezervorul de apă curată și toaleta cu pernă de scaun detașabilă și capacul de toaletă; partea inferioară este rezervorul de apă reziduală.

2023-01-16 Vezi mai mult

Toaleta portabila De vanzari

Deoarece toaleta portabilă de vânzare poate fi mutată şi efectuată, spaţiul de toaletă RV este mult mai mare atunci când se face duş. Dacă folosiţi o toaletă cu casetă fixă, spaţiul din toaleta RV este prea mic pentru a face baie copilului. Şi nu e prea deranjant să goleşti toaleta. Există, de asemenea, oameni care spun că este prea deranjant pentru a separa Aşa că nu se pot adapta la această toaletă portabilă şi să aleagă o toaletă cu casetă.

2022-12-19 Vezi mai mult

Toaleta portabilă pe vânzări

Nu contează ce RV toaletă portabilă pe vânzări este cumpărat, de la detaliile de utilizare, în primul rând, ieșirea de canalizare rotativă este mai convenabilă decât partea laterală, iar partea va simți întotdeauna că șurubul nu este ferm; al doilea este să verificăm dacă toaleta portabilă pe vânzări are o presiune internă şi externă. Butonul de evacuare echilibrat, fiți atenți la utilizarea atunci când temperatura crește în timpul verii sau la altitudini mari; care ar trebui să se acorde atenţie şi atunci când se utilizează o toaletă cu casetă;

2022-12-12 Vezi mai mult

Trapa în stil japoneză RV

Deschidem/închidem trapa de stocare Japonia în stil RV a RV în fiecare zi, la fel ca și mâncarea. Cu toate acestea, ați observat că luptă RV stilul Japoniei va avea metode de instalare ușor diferite în funcție de branduri RV diferite.

2023-01-23 Vezi mai mult

Vezi mai mult