OM

Jiangsu Sanjo Intelligent Technology Co. Ltd. ble opprettet i juni 2014, som ligger i Liyang, en vakker by inne i Jangtze-elvens delta. Inntil nå har vi hatt en registrert kapital på 138 millioner RMB, omtrent 500 ansatte og en premise på over 160 000 kvadratmeter. der byggeområdet er 148 800 kvadratmeter med årlig kapasitet på 100 000 enheter forskjellige produkter. Årlig salg vil overstige 2,5 milliarder RMB når målet oppnås. For øyeblikket er vi spesialisert på produksjon av RV-dør, vindu, sete, kjøleskap, toalett, osv. I tillegg skal PMMA-glass for helikopter, nytt energikjøretøy og oppskale bygning, gassstikk, støttebånder, Presisjonsformer blir også produsert. Vårt eget varemærke ble godkjent i 2020. Som er et landemerke som avslører at Sanjo har stått på den globale arena i automobilindustrien.

se mer

NYHETSSENTER

Nære tilknytning til lokalsamfunnet.

I den raske utviklingen av mitt firma har lokalsamfunnet støttet fra alle aspekter. På den andre siden har vi også bidratt til samfunnet. Begge parter er fornøyd med et slikt langsiktig samarbeid, som dyrking av menneskelige ressurser, miljøvern, styrke lokaløkonomien for å oppnå bærekraftig utvikling. Firmaet mitt vil alltid rote i samfunnet, tjene samfunnet og synkront fremskritt med samfunnet.

2022-04-21 se mer

Hovedtrekk ved toalett

1. Sanitet og forsegling. For å holde toalettet og dets avfallssystem så hygienisk og ren som mulig, Se etter et toalett som gir god hygiene og inneslutning. Du må tenke på hvordan det skyller, om det skyller lett og tilstrekkelig. Og det er viktig å sjekke ventiler og forbindelser. Disse egenskapene i RV-toalettet bør alle være tett forseglet med holdbar, Lekkasjematerialer som ikke lar avfall lekke eller snike seg gjennom. Disse detaljene vil bidra til å hindre spredning av lukter og farlige bakterier.

2022-11-21 se mer

Typer av RV-flueskjermdører

Været blir varmere, og noen mygg og små flyvende insekter har begynt å fly inn i rommet igjen. For å blokkere disse uvelkomne små gutta må hjemmet velge forhenget av RV Flyscreen Dør. Konfrontert med alle slags krystal RV flueskjerm Dør gardiner, plastdørgardiner, glassdør gardiner... Det er virkelig blændende, men prisen er annerledes, kvaliteten er annerledes, og de visuelle effektene er forskjellige, hvordan man velger?

2022-10-31 se mer

Engroshandel med bærbare toalettprodukter

Engroshandel med bærbare toalettprodukter behøver ikke å være koblet til noe avløps- eller vannforsyningssystem, og deres konstruksjonsprinsippe ligner prinsippet for et kassetttoalett. Portable toalettprodukter består hovedsakelig av to deler, Den øvre delen er rent vanntank og toalett med avtakbar setetpute og toalettdekk; den nedre delen er spillvannstanken.

2023-01-16 se mer

Bærbart toalett til salg

Ettersom det bærbare toalettet til salg kan flyttes og gjennomføres, er det mye større med toalettplassen når man tar en dusj. Hvis du bruker et fast kassetttoalett, er plassen i RV-toalettet for lite til å bade barnet. Og det er ikke for vanskelig å tømme toalettet. Det er også folk som sier at det er for vanskelig å skille de øvre og nedre delene av det bærbare toalettet til salg i bilen. Så de kan ikke tilpasse seg dette bærbare toalettet og velge et kassetttoalett.

2022-12-19 se mer

Bærbart toalett på salg

Uansett hvilket RV bærbart toalett på salg er kjøpt, fra detaljene. den roterende utløpet av kloakkvann er praktiskere enn siden, og siden vil alltid føle at skruen ikke er fast, Den andre er å kontrollere om det bærbare toalettet på salg har internt og eksternt trykk. Balansert eksosknapp, være oppmerksom på bruken når temperaturen stiger om sommeren eller i høyder som også bør være oppmerksom på ved bruk av kassetttoalett,

2022-12-12 se mer

Japansk stil RV-luke

Vi åpner/lukker oppbevaring japansk stil RV-lue på RV hver dag, akkurat som å spise. Har du imidlertid lagt merke til at japansk stil RV luke vil ha litt forskjellige installasjonsmetoder i henhold til forskjellige RV merker.

2023-01-23 se mer

Bærbare toalettprodusenter innfører toalettet med elektrisk knuse

1. Elektrisk knusende toalett. Bærbare toalettprodusenter forteller at noen RV-brukere bruker store tilhengere, bruk store svart vanntanker (150-200 liter) og elektriske knusende toaletter, og svart vann slettes direkte. Bærbare toalettprodusenter porselen forteller deg at du kan bruke familiens toalett underdykket felle (felle) Design for å blokkere lukten fra å komme tilbake.

2023-01-02 se mer

se mer