OVER

Jiangsu Sanjo Intelligent Technology Co., Ltd. werd opgericht in juni 2014, dat is gelegen in Liyang, een prachtige stad binnen de Yangtze River Delta. Tot nu toe hebben we een maatschappelijk kapitaal van RMB 138 miljoen, ongeveer 500 werknemers en een uitgangspunt van meer dan 160 duizend vierkante meter, waarbinnen het bouwgebied 148.800 vierkante meter is met een jaarlijkse capaciteit van 100 duizend eenheden van verschillende producten. De jaarlijkse verkoop zal RMB 2,5 miljard overtreffen wanneer de beoogde output wordt bereikt. Op dit moment zijn wij gespecialiseerd in de productie van RV-deur, raam, stoel, koelkast, toilet, enz. Bovendien wordt PMMA-beglazing voor helikopter, nieuw energievoertuig en luxe gebouw, gassteun, schokdemper, precisievorm ook geproduceerd. Ons eigen merk van werd goedgekeurd in 2020, wat een mijlpaal is die onthult dat Sanjo op de wereldwijde arena in de RV-industrie heeft gestaan.

Bekijk meer

NIEUWS

Nauwe verbinding met de lokale gemeenschap

In de snelle ontwikkeling van mijn bedrijf heeft de lokale gemeenschap vanuit alle aspecten ondersteund. Aan de andere kant hebben we ook bijgedragen aan de gemeenschap. Beide partijen zijn heel blij met een dergelijke langdurige samenwerking, zoals de teelt van menselijke hulpbronnen, milieubescherming, het stimuleren van de lokale economie om duurzame ontwikkelingen te bereiken. Mijn bedrijf zal altijd wortelen in de gemeenschap, de gemeenschap dienen en synchroon vooruitgang boeken met de gemeenschap.

2022-04-21 Bekijk meer

Belangrijkste kenmerken van RV Toilet

1. Sanitaire voorzieningen en afdichting. Om het RV-toilet en het afvalsysteem zo hygiënisch en schoon mogelijk te houden, moet u op zoek gaan naar een toilet dat zorgt voor een goede hygiëne en insluiting. U zult willen overwegen hoe het doorspoelt, of het gemakkelijk en voldoende doorspoelt, en het is belangrijk om kleppen en aansluitingen te controleren. Deze kenmerken van het RV-toilet moeten allemaal goed worden afgesloten met duurzame, lekvrije materialen waardoor afval niet kan lekken of er doorheen kan sluipen. Deze details helpen de verspreiding van geuren en onveilige bacteriën te voorkomen.

2022-11-21 Bekijk meer

Erkenning van onze cliënten

Yutong Group is een van de grootste busfabrikanten ter wereld, wiens recreatievoertuigen ook fatsoenlijke marktaandelen in China bezetten. In de afgelopen jaren heeft mijn bedrijf geprobeerd de groep te dienen, niet alleen veel te investeren in productontwikkeling volgens de eisen van de klant, maar ook samen te werken om de efficiëntie van de operatie te verhogen. Onze inspanningen worden nu erkend, wordt de Kwaliteitsprijs van de groep toegekend aan mijn bedrijf opnieuw.

2022-06-15 Bekijk meer

Soorten RV Flyscreen Deur

Het weer wordt warmer en sommige muggen en kleine vliegende insecten beginnen de kamer weer in te vliegen. Om deze onwelkome kleine jongens te blokkeren, moet het huis het RV Flyscreen Deurgordijn kiezen. Geconfronteerd met allerlei kristallen RV Flyscreen Deurgordijnen, plastic deurgordijnen, glazen deurgordijnen... Het is echt oogverblindend, maar de prijs is anders, de kwaliteit is anders en de visuele effecten zijn anders, hoe te kiezen?

2022-10-31 Bekijk meer

Groothandel Draagbare Toiletproducten

Groothandel Draagbare toiletproducten hoeven niet te worden aangesloten op een drainage-of watertoevoersysteem, en hun ontwerpprincipe is vergelijkbaar met dat van een cassettetoilet. Groothandel draagbare toiletproducten bestaan voornamelijk uit twee delen, het bovenste deel is de schoonwatertank en het toilet met afneembaar zitkussen en toilethoes; het onderste deel is de afvalwatertank.

2023-01-16 Bekijk meer

Draagbaar toilet te koop

Omdat de Portable Toilet Te koop kan worden verplaatst en uitgevoerd, is de RV-toiletruimte veel groter bij het douchen. Als u een vast cassettetoilet gebruikt, is de ruimte in het RV-toilet te klein om het kind te baden, en het is niet al te lastig om het toilet leeg te maken. Er zijn ook mensen die zeggen dat het te lastig is om de bovenste en onderste delen van het draagbare toilet te scheiden Te koop in de auto, zodat ze zich niet kunnen aanpassen aan dit draagbare toilet en een cassettetoilet kiezen.

2022-12-19 Bekijk meer

Draagbaar toilet op verkoop

Het maakt niet uit welke RV Portable Toilet op de verkoop wordt gekocht, van de feitelijke gebruiksdetails, ten eerste is de roterende rioolafvoer handiger dan de zijkant, en de zijkant zal altijd voelen dat de schroef niet stevig is; de tweede is om te controleren of het draagbare toilet op verkoop interne en externe druk heeft. Uitgebalanceerde uitlaatknop, let op het gebruik wanneer de temperatuur stijgt in de zomer of op grote hoogte, waar ook op moet worden gelet bij het gebruik van een cassettetoilet;

2022-12-12 Bekijk meer

Japan stijl rv luik

We openen/sluiten de opslag in Japanse stijl RV-luik van de camper elke dag, net als eten. Echter, heb je gemerkt dat Japan stijl RV luik zal hebben iets verschillende installatiemethoden volgens verschillende RV merken.

2023-01-23 Bekijk meer

Bekijk meer