TENTANG KAMI

Jiangsu Sanjo Intelligent Technology co., Ltd. telah ditubuhkan pada bulan jun, 2014, yang terletak di Liyang, sebuah bandar yang indah di dalam Delta sungai yangzi. Sehingga kini kami mempunyai modal berdaftar RMB 138 juta, sekitar 500 pekerja dan premis melebihi 160 ribu meter persegi, di mana kawasan pembinaan adalah 148,800 meter persegi dengan kapasiti tahunan 100 ribu unit pelbagai produk. Jualan tahunan akan melebihi RMB 2.5 bilion apabila output sasaran dicapai. Pada masa ini kami mengkhususkan diri dalam pembuatan pintu RV, tingkap, tempat duduk, peti sejuk, tandas, dll. Di samping itu, kaca PMMA untuk helikopter, kenderaan tenaga baru dan bangunan kelas atas, strut gas, penyerap kejutan, acuan ketepatan dihasilkan juga. Jenama milik sendiri kami telah diluluskan pada tahun 2020, yang merupakan mercu tanda yang mendedahkan bahawa Sanjo telah berdiri di arena global dalam industri RV.

melihat lebih banyak

BERITA

Tutup sambungan dengan masyarakat setempat

Dalam perkembangan pantas syarikat saya, masyarakat setempat telah menyokong dari semua aspek. Di sisi lain kita telah menyumbang kepada masyarakat juga. Kedua-dua pihak agak gembira dengan kerjasama jangka panjang seperti penanaman sumber manusia, perlindungan alam sekitar, meningkatkan ekonomi tempatan untuk mencapai perkembangan mampan. Syarikat saya akan sentiasa akar dalam masyarakat, berkhidmat kepada masyarakat dan serentak kemajuan dengan masyarakat.


Ciri-ciri utama tandas RV

1. Sanitasi dan pengedap. Untuk memastikan tandas RV dan sistem sisa sebagai kebersihan dan bersih, cari tandas yang menyediakan kebersihan dan pembendungan yang baik. Anda akan mahu mempertimbangkan bagaimana ia mengalir, sama ada ia mengalir dengan mudah dan secukupnya, dan penting untuk memeriksa injap dan sambungan. Ciri-ciri tandas RV semua harus ditutup rapat dengan bahan tahan lama, bocor-bukti yang tidak akan membenarkan sisa bocor atau menyelinap. Butiran ini akan membantu mencegah penyebaran bau dan bakteria yang tidak selamat.


Pengiktirafan daripada pelanggan kami

Kumpulan Yutong adalah antara pengeluar bas terbesar di seluruh dunia, kenderaan rekreasi yang juga menduduki saham pasaran yang layak di China. Dalam beberapa tahun yang lalu, syarikat saya telah berusaha untuk berkhidmat kepada kumpulan, bukan sahaja melabur banyak dalam pembangunan produk setiap keperluan pelanggan, tetapi juga bekerjasama untuk meningkatkan kecekapan operasi. Usaha kami diiktiraf sekarang, anugerah kualiti dari kumpulan diberikan kepada syarikat saya lagi.


Jenis pintu Flyscreen RV

Cuaca semakin panas, dan beberapa nyamuk dan serangga terbang kecil telah mula terbang ke dalam bilik lagi. Untuk menyekat orang-orang kecil yang tidak dialu-alukan ini, rumah perlu memilih tirai pintu Flyscreen RV. Berhadapan dengan semua jenis kristal RV Flyscreen pintu langsir, langsir pintu plastik, kaca pintu langsir... Ia benar-benar mempesonakan, tetapi harganya berbeza, kualitinya berbeza, dan kesan visual berbeza, bagaimana untuk memilih?


Produk tandas mudah alih borong

Produk tandas mudah alih borong tidak perlu disambungkan ke mana-mana sistem bekalan saliran atau air, dan prinsip reka bentuk mereka sama dengan tandas kaset. Produk tandas mudah alih borong terutamanya terdiri daripada dua bahagian, bahagian atas adalah tangki air bersih dan tandas dengan kusyen tempat duduk yang boleh dilepas dan penutup tandas; Bahagian bawah adalah tangki air sisa.


Tandas mudah alih untuk dijual

Oleh kerana tandas mudah alih untuk dijual boleh dipindahkan dan dijalankan, ruang tandas RV jauh lebih besar apabila mandi. Jika anda menggunakan tandas kaset tetap, ruang di tandas RV terlalu kecil untuk mandi kanak-kanak, dan ia tidak terlalu menyusahkan untuk mengosongkan tandas. Terdapat juga orang yang mengatakan bahawa ia terlalu menyusahkan untuk memisahkan bahagian atas dan bawah tandas mudah alih untuk dijual di dalam kereta, jadi mereka tidak boleh menyesuaikan diri dengan tandas mudah alih ini dan memilih tandas kaset.


Tandas mudah alih pada jualan

Tidak kira tandas mudah alih RV yang dijual dibeli, dari butiran penggunaan sebenar, pertama, salur kumbahan berputar lebih mudah daripada sisi, dan sisi akan sentiasa merasakan bahawa skru tidak tegas; Yang kedua adalah untuk memeriksa sama ada tandas mudah alih pada jualan mempunyai tekanan dalaman dan luaran. Butang ekzos seimbang, perhatikan penggunaan apabila suhu meningkat pada musim panas atau pada altitud tinggi, yang juga perlu diberi perhatian apabila menggunakan tandas kaset;


Jepun gaya RV hatch

Kami membuka/menutup storan gaya jepun RV hatch RV setiap hari, seperti makan. Walau bagaimanapun, adakah anda perasan bahawa gaya jepun RV hatch akan mempunyai kaedah pemasangan yang sedikit berbeza mengikut jenama RV yang berbeza.


melihat lebih banyak