RóLUNK

Jiangsu sanjo intelligens technológia co., ltd.-ben alakult június, 2014, amely található liyang, egy gyönyörű város belsejében yangtze folyó delta. Eddig már volt egy bejegyzett tőke rmb 138 millió, körül 500 alkalmazottak és a feltétel több mint 160 ezer négyzetméter, azon belül, amelynek építési területe 148 800 négyzetméter, éves kapacitása 100 ezer egység különböző termékek. Az éves értékesítés meghaladja a 2,5 milliárd rmb-t, ha a cél teljesítményét elérték. Jelenleg szakosodott gyártása rv ajtó, ablak, ülés, hűtőszekrény, wc, stb. ezen túlmenően, pmma üvegezés helikopter, új energetikai jármű és előkelő épület, gáz állvány, lengéscsillapító, precíziós penész is készülnek. Saját tulajdonú márkánk 2020-ban lett jóváhagyva, ami egy mérföldkő, amely felfedi, hogy sanjo állt a globális arénában az rv ipar.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Szoros kapcsolat a helyi közösséggel

A cégem gyors fejlődésében a helyi közösség minden szempontból támogatott. A másik oldalon a közösségbe is hozzájárultunk. Mindkét fél nagyon elégedett egy ilyen hosszú távú együttműködéssel, mint például az emberi erőforrások művelése, a környezetvédelem, a helyi gazdaság fellendítése a fenntartható fejlődés elérése érdekében. A társaságom mindig gyökerezik a közösséget, szolgálja a közösséget, és szinkronosan fejlődik a közösséggel.

2022-04-21 mutass többet

Főbb jellemzői rv wc

1. higiénia és tömítés. Ahhoz, hogy az rv wc és a hulladékrendszer a lehető leghigiénikusabb és tiszta legyen, keresse meg a wc-t, amely jó higiéniát és elszigetelést biztosít. Azt szeretnénk, hogy fontolja meg, hogyan öblög, hogy könnyen és megfelelően elöblödik-e, és fontos, hogy ellenőrizze a szelepeket és a csatlakozásokat. Ezek a jellemzők az rv wc kell szorosan lezárva tartós, szivárgásmentes anyagok, hogy nem teszi lehetővé a hulladék szivárgását, vagy átívelni. Ezek a részletek segítenek megakadályozni a szagok és a veszélyes baktériumok terjedését.

2022-11-21 mutass többet

Típusú rv flyscreen ajtó

Az időjárás egyre melegebb, és néhány szúnyog és kis repülő rovarok ismét elkezdtek a szobába repülni. Annak érdekében, hogy blokkolja ezeket a nem kívánatos kis srácok, az otthon kell választani az rv flyscreen ajtó függöny. Szembe mindenféle kristály rv flyscreen ajtó függöny, műanyag ajtó függöny, üveg ajtó függöny... Ez valóban káprázatos, de az ár más, a minőség más, és a vizuális hatások különböznek, hogyan kell választani?

2022-10-31 mutass többet

Nagykereskedelmi hordozható wc termékek

Nagykereskedelmi hordozható wc termékek nem kell csatlakoztatni semmilyen vízelvezető vagy vízellátó rendszer, és a tervezési elv hasonló, mint a kazettás wc. Nagykereskedelmi hordozható wc-termékek főleg két részből állnak, a felső rész a tiszta víz tartály és a wc levehető ülés párnával és wc-burkolattal; az alsó része a szennyvíz tartály.

2023-01-16 mutass többet

Hordozható wc eladó

Mivel a hordozható wc eladó lehet mozgatni és végezni, az rv wc tér sokkal nagyobb, ha egy zuhany. Ha egy rögzített kazettás wc-t használ, a tér az rv wc-ben túl kicsi ahhoz, hogy a gyermeket fürdjön, és nem túl zavaró a wc kiürítése. Vannak olyan emberek is, akik azt mondják, hogy túl zavaró, hogy elválasztják a hordozható wc felső és alsó részét az autóban, így nem alkalmazkodhatnak ehhez a hordozható wc-hez, és választhatnak egy kazettás wc-t.

2022-12-19 mutass többet

Hordozható wc az értékesítés

Nem számít, melyik rv hordozható wc az értékesítés vásárolt, a tényleges használat részleteit, először is, a forgó szennyvíz kivezető sokkal kényelmesebb, mint az oldalán, és az oldal mindig úgy érzi, hogy a csavar nem határozott; a második az, hogy ellenőrizze, hogy a hordozható wc az értékesítés belső és külső nyomás. Kiegyensúlyozott kipufogógomb, figyeljen a használatra, amikor a hőmérséklet nyáron vagy nagy magasságban emelkedik, amelyre is figyelmet kell fordítani, ha egy kazettás wc;

2022-12-12 mutass többet

Japán stílus rv hatch

Mi nyissa meg/zárja a tároló japán stílusú rv hatch az rv minden nap, mint az evés. Azonban észrevette, hogy a japán stílusú rv hatch valamivel eltérő telepítési módszerekkel rendelkezik a különböző rv márkák szerint.

2023-01-23 mutass többet

Hordozható wc gyártók kína bemutatja az elektromos crush wc

1. elektromos aprító wc. Hordozható wc-gyártók kína azt mondja, hogy néhány rv felhasználó nagy pótkocsik, nagy fekete víztartályok (150-200 liter), és elektromos aprító wc, és a fekete víz közvetlenül kiürül. Hordozható wc gyártók kína azt mondja, hogy használhatja a családi wc víz csapda (csapda) design, hogy teljesen blokkolja a szag jön vissza.

2023-01-02 mutass többet

mutass többet