O NAMA

Članak 1. Ltd. osnovano je u lipnju 2014. godine, koja se nalazi u Liyangu, prekrasnom gradu u delti rijeke Yangtze. Do sada smo imali registrirani kapital od 138 milijuna RMB, oko 500 zaposlenih i premisu od preko 160 tisuća kvadratnih metara, unutar kojeg je građevinska površina 148,800 četvornih metara s godišnjim kapacitetom od 100 tisuća jedinica različitih proizvoda. Godišnja prodaja će nadmašiti 2,5 milijarde RMB kada ciljni izlaz postigne. Trenutno smo specijalizirani za proizvodnju RV vrata, prozora, sjedala, frižider, WC-a, itd. Osim toga, PMMA glazura za helikopter, novo energetsko vozilo i upscale zgrade, plinski strut, udarni absorber, Također se proizvodi precizni kalup. Naš samoposedni brand je odobren 2020. To je znamenitost koja otkriva da je Sanjo bio na globalnoj areni u automobilskoj industriji.

vidi više

VIJESTI

Bliska veza s lokalnom zajednicom.

U brzom razvoju moje kompanije, lokalna zajednica je podržavala iz svih aspekta. S druge strane smo doprinosili zajednici. Obje strane su vrlo zadovoljne tako dugoročnom suradnjom, kao što su uzgoj ljudskih resursa, zaštita okoliša, jačanje lokalnog gospodarstva za postizanje održivog razvoja. Moja tvrtka æe uvek korijeniti u zajednici, služiti zajednici i sinkrono napredovati sa zajednicom.

2022-04-21 vidi više

Ključne značajke RV WC

1. Sanitacija i pečat. Da bi prikolicu i njegov otpadni sustav održao što je moguće higijenski i čist, potražite zahod koji pruža dobru higijenu i zadržavanje. Razmislite o tome kako se brine, da li lako i adekvatno vodi, Važno je provjeriti ventile i veze. Ove značajke u WC-u treba biti čvrsto zatvorene s trajnim, materijale koji neće dopustiti da otpad curi ili da se ušunja. Ovi detalji će pomoći spriječiti širenje mirisa i nesigurnih bakterija.

2022-11-21 vidi više

Vrste RV leteća vrata zaslona

Vrijeme je sve toplije, a neki komarci i mali leteći insekti ponovo su počeli letjeti u sobu. Da bi blokirali ove nepoželjne male momke, dom treba da odabere zavjesa RV Flyscreen vrata. Suoèen sa svim vrstama kristalnog RV zavjesa za vrata, plastiène zavjese, staklene vrata zavjese... Zaista je sjajno, ali cijena je drugačija, kvaliteta je drugačija, a vizualni efekti su različiti, kako birati?

2022-10-31 vidi više

Veleprodaja prenosivi toaletni proizvodi

Veleprodajni prijenosni toaletni proizvodi ne moraju biti povezani s bilo kojem odvodnom ili sustavom opskrbe vode, a njihovo dizajniranje je slično onom u toaletu. Veleprodajni prenosivi toaletni proizvodi uglavnom su sastavljeni od dva dijela, gornji dio je spremnik čiste vode i WC s odstranjivim jastukom sjedala

2023-01-16 vidi više

Prijenosni WC za prodaju

Budući da se prijenosni WC za prodaju može premjestiti i izvršiti, RV WC prostor je mnogo veći prilikom tuševa. Ako koristite fiksni toalet za kasetu, prostor je premali za kupanje dijete, I nije previše problematièno isprazniti toalet. Također ima ljudi koji kažu da je previše problematično odvojiti gornje i donje dijelove prijenosnog toaleta za prodaju u autu, Tako da se ne mogu prilagoditi ovom prijenosnom toaletu i odabrati toalet za kasetu.

2022-12-19 vidi više

Prijenosni toalet na prodaji

Bez obzira koji RV Portable Toalet na prodaji je kupljen, od stvarnih detalja uporabe, prvo, okretanje kanalizacije je prikladnije od strane, a strana uvijek će osjetiti da vijka nije čvrsta; Drugi je provjeriti je li prenosni toalet na prodaji ima unutarnji i vanjski pritisak. Uravnoteženo gumbo na koji se također treba obratiti pozornost pri korištenju kasete wc-a;

2022-12-12 vidi više

Japanski RV poklopac

Otvaramo/zatvaramo japanski stil RV poklopac u kamperu svaki dan, baš kao i jesti. Međutim, jeste li primijetili da japanski stil RV otvor će imati nešto različite metode instalacije prema različitim RV brandovima.

2023-01-23 vidi više

Prenosni toalet Proizvođači Kina uvode Electric Crush WC wc

1. Električni toalet za drobljenje. Prenosni toalet Proizvođači Kina vam kaže da neki korisnici RV koriste velike prikolice, koriste velike crne vode rezervoare (150-200 litara), i električne drobljenje WC-a, a crna voda se ispušta izravno. Portable Toalet Proizvođači Kina vam govori da možete koristiti obiteljski WC wc potapanje zamku (Zamka) Dizajn da potpuno blokira miris da se vrati.

2023-01-02 vidi više

vidi više