Πληροφορίες για τη

Ημερομηνία γέννησης: Ltd. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014, η οποία βρίσκεται στο Liyang, μια όμορφη πόλη μέσα στο δέλτα του ποταμού Yangtze. Μέχρι σήμερα είχαμε ένα εγγεγραμμένο κεφάλαιο ύψους 138 εκατομμυρίων RMB, περίπου 500 υπαλλήλους και μια προϋπόθεση άνω των 160 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, εντός των οποίων η κατασκευή είναι 148,800 τετραγωνικά μέτρα με ετήσια χωρητικότητα 100 χιλιάδες μονάδες διαφόρων προϊόντων. Οι ετήσιες πωλήσεις θα ξεπεράσουν 2,5 δισεκατομμύρια RMB όταν επιτευχθεί η παραγωγή. Προς το παρόν είμαστε ειδικευμένοι στην κατασκευή της πόρτας RV, παράθυρο, κάθισμα, ψυγείο, τουαλέτα, κλπ. Επιπλέον, PMMA υαλοπίνακες για ελικόπτερο, νέο ενεργειακό όχημα και υψηλής κλίμακας οικοδόμησης, φυσικό αέριο, απορρόφηση κραδασμών, Παράγονται επίσης μούχλα ακριβείας. Το αυτοδιοικούμενο σήμα μας εγκρίθηκε το 2020, που είναι ένα ορόσημο που αποκαλύπτει ότι ο Σάντζο έχει σημειώσει στον παγκόσμιο αρένα στη βιομηχανία RV.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Στενή σύνδεση με την τοπική κοινότητα.

Στη γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας μου, η τοπική κοινότητα υποστηρίζει από όλες τις πτυχές. Από την άλλη πλευρά συνεισφέραμε και στην κοινότητα. Και τα δύο μέρη είναι αρκετά ικανοποιημένα με μια τέτοια μακροπρόθεσμη συνεργασία, όπως η καλλιέργεια ανθρώπινων πόρων, η προστασία του περιβάλλοντος, ενίσχυση της τοπικής οικονομίας για την επίτευξη βιώσιμων εξελίξεων. Η εταιρεία μου πάντα θα ριζώνει στην κοινότητα, θα υπηρετεί την κοινότητα και θα προοδεύει συγχρονικά με την κοινότητα.


Βασικά χαρακτηριστικά του RV Τουαλέτα

1. Υγεία και σφράγιση. Για να κρατήσει το RV τουαλέτα και το σύστημα αποβλήτων της όσο το δυνατόν καθαρό και υγιεινό, ψάξτε για μια τουαλέτα που παρέχει καλή υγιεινή και περιορισμό. Θέλετε να σκεφτείτε πώς εξαπλώνεται, αν εξαπλώνεται εύκολα και επαρκώς, Και είναι σημαντικό να ελέγξουμε τις βαλβίδες και τις συνδέσεις. Αυτά τα χαρακτηριστικά της RV τουαλέτας θα πρέπει να είναι σφιχτά σφραγισμένα με ανθεκτικό, Υλικά που δεν επιτρέπουν τα απόβλητα να διαρρούν ή να τρυπηθούν. Αυτές οι λεπτομέρειες θα βοηθήσουν στην πρόληψη της εξάπλωσης των οσμών και των επισφαλών βακτηρίων.


Τύποι των RV Flyscreen Πόρτας

Ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός, και μερικά κουνούπια και μικρά ιπτάμενα έντομα έχουν αρχίσει να πετάνε πάλι στο δωμάτιο. Για να μπλοκάρουν αυτά τα ανεπιθύμητα μικρά παιδιά, το σπίτι πρέπει να επιλέξει το RV Flyscreen Πόρτα κουρτίνα. Αντιμετωπίζεται με όλα τα είδη των κρύσταλλων RV Flyscreen Πόρτες κουρτίνες, πλαστικές κουρτίνες πόρτα, γυάλινη κουρτίνες .... Είναι πραγματικά εκθαμβωτικό, αλλά η τιμή είναι διαφορετική, η ποιότητα είναι διαφορετική, και τα οπτικά εφέ είναι διαφορετικά, πώς να επιλέξετε;


Χονδρική Προϊόντα Φορητής Τουαλέτας

Τα προϊόντα χονδρικής φορητής τουαλέτας δεν χρειάζεται να συνδέονται με οποιοδήποτε σύστημα αποστράγγισης ή παροχής νερού, και η αρχή του σχεδιασμού τους είναι παρόμοια με αυτή της κασέτας. Τα προϊόντα χονδρικής φορητής τουαλέτας αποτελούνται κυρίως από δύο μέρη, Το άνω μέρος είναι η δεξαμενή καθαρού νερού και η τουαλέτα με αποσπώμενο μαξιλάρι καθίσματος και κάλυμμα τουαλέτας· το κάτω μέρος είναι η δεξαμενή αποβλήτων.


Φορητή Τουαλέτα Προς πώληση

Δεδομένου ότι το Φορητό Τουαλέτα Προς πώληση μπορεί να μετακινηθεί και να πραγματοποιηθεί, ο χώρος τουαλέτας RV είναι πολύ μεγαλύτερος όταν κάνετε ένα ντους. Αν χρησιμοποιείτε μια σταθερή τουαλέτα κασέτα, ο χώρος στην τουαλέτα RV είναι πολύ μικρός για να μπάνε το παιδί, Και δεν είναι τόσο ενοχλητικό να αδειάσεις την τουαλέτα. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που λένε ότι είναι πολύ ενοχλητικό να διαχωρίσετε τα πάνω και κάτω μέρη της φορητής τουαλέτας για πώληση στο αυτοκίνητο, Έτσι δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτή τη φορητή τουαλέτα και να διαλέξουν μια κασέτα.


Φορητή τουαλέτα στις πωλήσεις

Δεν έχει σημασία ποια RV Φορητή τουαλέτα στις πωλήσεις αγοράζεται, από τις πραγματικές λεπτομέρειες χρήσης, πρώτον, η περιστρεφόμενη έξοδος λυμάτων είναι πιο βολική από την πλευρά και η πλευρά θα αισθάνεται πάντα ότι η βίδα δεν είναι σταθερή· το δεύτερο είναι να ελέγξει εάν η φορητή τουαλέτα στις πωλήσεις έχει εσωτερική και εξωτερική πίεση. Ισορροπημένο κουμπί εξάτμισης, δώστε προσοχή στη χρήση όταν η θερμοκρασία αυξάνεται το καλοκαίρι ή σε υψηλά υψόμετρα, στο οποίο θα πρέπει επίσης να δίνεται προσοχή κατά τη χρήση τουαλέτας κασέτας·


Ιαπωνία καταπακτή στυλ RV

Ανοίγουμε / κλείνουμε την καταπακτή αποθήκευση Japan στυλ RV του RV κάθε μέρα, ακριβώς όπως το φαγητό. Ωστόσο, έχετε παρατηρήσει ότι η Ιαπωνική καταπακτή RV στυλ θα έχει ελαφρώς διαφορετικές μεθόδους εγκατάστασης σύμφωνα με διαφορετικές μάρκες RV.


Φορητό Τουαλέτα Πορσελάνες εισαγάγει την ηλεκτρική τουαλέτα

1. Ηλεκτρική τουαλέτα. Φορητό τουαλέτας πορσελάνες σας λέει ότι μερικοί χρήστες RV χρησιμοποιούν μεγάλα ρυμουλκούμενα, χρησιμοποιήστε μεγάλες δεξαμενές μαύρου νερού (150-200 λίτρα), και ηλεκτρικές σύνθλιψη τουαλέτες, και το μαύρο νερό απορρίπτεται άμεσα. Φορητό Toilet Κατασκευαστές Κίνα σας λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οικογενειακή τουαλέτα βυθισμένη παγίδα (παγίδα) Σχεδιασμός για να εμποδίσει πλήρως την οσμή να επιστρέψει.


Δείτε περισσότερα