OM OS

Jiangsu Sanjo Intelligent Technology Co, Ltd. blev etableret i juni 2014, som ligger i Liyang, en smuk by inde i Yangtze River Delta. Hidtil har vi haft en registreret kapital på 138 mio. RMB, ca. 500 ansatte og en forudsætning på over 160.000 kvadratmeter. inden for hvilket byggeareal er 148,800 kvadratmeter med årlig kapacitet på 100 tusind enheder af forskellige produkter. Den årlige salg vil overstige 2,5 milliarder RMB når mål output nået. I øjeblikket er vi specialiseret i fremstilling af RV dør, vindue, sæde, køleskab, toilet, osv. Derudover PMMA ruder til helikopter, ny energi køretøj og upscale bygning, gasstik, støddæmper, præcisionsstøbe produceres også. Vores selvejede brand blev godkendt i 2020, som er et milepæl, der afslører, at Sanjo har stået på den globale arena i RV industrien.

Se mere

NYHEDER

Tæt forbindelse med lokalsamfundet

I den hurtige udvikling af min virksomhed har lokalsamfundet støttet fra alle aspekter. På den anden side har vi også bidraget til samfundet. Begge parter er meget tilfredse med et så langsigtet samarbejde som f.eks. dyrkning af menneskelige ressourcer, miljøbeskyttelse. styrkelse af den lokale økonomi for at opnå en bæredygtig udvikling. Min virksomhed vil altid rode i samfundet, tjene samfundet og synkront fremskridt med samfundet.

2022-04-21 Se mere

Nøglefunktioner i RV Toilet

1. Sanitet og forsegling. For at holde RV toilettet og dets affaldssystem så hygiejnisk og ren som muligt, led efter et toilet, der giver god hygiejne og indeslutning. Du skal overveje, hvordan det skyller, om det skyller let og tilstrækkeligt, og det er vigtigt at kontrollere ventiler og forbindelser. Disse funktioner i RV toilet skal alle være tæt forseglet med holdbare, læk-sikker materialer, der ikke tillader affald at lække eller snige sig igennem. Disse detaljer vil hjælpe med at forhindre spredning af lugt og usikre bakterier.

2022-11-21 Se mere

Anerkendelse fra vores kunder

Yutong Group er blandt de største busproducenter i hele verden. Hvis fritidskøretøjer også indtager anstændige markedsandele i Kina. I de seneste år har min virksomhed bestræbt sig på at tjene gruppen. ikke kun investere meget i produktudvikling efter kundens krav, men også samarbejde for at øge drifts effektivitet. Vores indsats er anerkendt nu, kvalitetspris fra koncernen gives til min virksomhed igen.

2022-06-15 Se mere

Typer af RV flyveskærm Dører

Vejret bliver varmere, og nogle myg og små flyvende insekter er begyndt at flyve ind i lokalet igen. For at blokere disse uvelkomne små fyre, skal hjemmet vælge RV Flyskærm Dør gardin. Overfor alle former for krystal RV flueskærm Dør gardiner, plast dør gardiner, glas dør gardiner ... Det er virkelig blændende, men prisen er anderledes, kvaliteten er anderledes, og de visuelle effekter er forskellige, hvordan man vælger?

2022-10-31 Se mere

Engroshandel Bærbare Toiletprodukter

Engroshandel Bærbare toiletprodukter behøver ikke at være tilsluttet nogen form for afvanding eller vandforsyning. og deres design princip svarer til et kassette toilet. Engros Bærbare toiletprodukter består hovedsageligt af to dele, Den øverste del er rent vandtank og toilet med aftagelig sædepude og toiletdæk; den nederste del er spildevandstanken.

2023-01-16 Se mere

Bærbart toilet til salg

Da det bærbare toilet til salg kan flyttes og udføres, er RV toiletplads meget større, når man tager et brusebad. Hvis du bruger et fast kassette toilet, er pladsen i RV toilettet for lille til at bade barnet, Og det er ikke for besværligt at tømme toilettet. Der er også folk, der siger, at det er for besværligt at adskille de øvre og nedre dele af det bærbare toilet til salg i bilen, så de ikke kan tilpasse sig dette bærbare toilet og vælge et kassette toilet.

2022-12-19 Se mere

Bærbart toilet på salg

Uanset hvilket RV Portable Toilet på salg er købt, fra den faktiske brug detaljer, for det første, det roterende spildevand udløb er mere praktisk end siden, og siden vil altid føle, at skruen ikke er fast; Det andet er at kontrollere, om det bærbare toilet på salg har internt og eksternt tryk. Afbalanceret udstødningsknap, være opmærksom på anvendelsen, når temperaturen stiger om sommeren eller i højder som også bør være opmærksom på, når man bruger et kassette toilet

2022-12-12 Se mere

Japan stil RV luge

Vi åbner/lukker opbevaringspladsen japansk stil RV-lue på RV hver dag, ligesom at spise. Men har du bemærket, at Japan stil RV luge vil have lidt forskellige installationsmetoder ifølge forskellige RV mærker.

2023-01-23 Se mere

Se mere