за нас

Jiangsu sanjo интелигентна технология ко оод е създадена през юни 2014 г., която се намира в лиян, красив град в делтата на река яндзе. До сега имаме регистриран капитал на rmb 138 милиона, около 500 служители и предпоставка на над 160 хиляди квадратни метра, в рамките на която строителна площ е 148 800 квадратни метра с годишен капацитет от 100 хиляди единици от различни продукти. Годишните продажби ще надхвърлят 2,5 милиарда rmb при достигане на целевата продукция. В момента ние сме специализирани в производството на rv врата, прозорец, седалка, хладилник, тоалетна и др. освен това се произвеждат и pmma остъкляване за хеликоптер, ново енергийно превозно средство и висококачествена сграда, газова подпора, амортисьор, прецизна форма. Нашата собствена марка на беше одобрена през 2020 г., което е забележителност, разкриваща, че sanjo е стоял на глобалната арена в rv индустрията.

Виж повече

новини

Близка връзка с местната общност

В бързото развитие на моята компания местната общност подкрепя от всички аспекти. От друга страна ние също допринесохме за общността. И двете страни са доста доволни от такова дългосрочно сътрудничество, като култивиране на човешките ресурси, опазване на околната среда, стимулиране на местната икономика за постигане на устойчиво развитие. Моята компания винаги ще се вкоренява в общността, ще служи на общността и ще прогресира синхронно с общността.


Основни характеристики на rv тоалетна

1. канализация и запечатване. За да запазите тоалетната и неговата система за отпадъци възможно най-хигиенна и чиста, потърсете тоалетна, която осигурява добра хигиена и задържане. Вие ще искате да обмислите как тя промива, дали тя промива лесно и адекватно, и е важно да се провери клапани и връзки. Тези характеристики на тоалетната rv трябва да бъдат плътно запечатани с трайни, устойчиви на течове материали, които няма да позволят на отпадъците да изтичат или да се промъкнат. Тези подробности ще помогнат да се предотврати разпространението на миризми и опасни бактерии.


Видове rv flyscreen врата

Времето става все по-топло и някои комари и малки летящи насекоми отново започнаха да летят в стаята. За да се блокира тези нежелани малки момчета, домът трябва да избере rv flyscreen врата завеса. Изправени пред всички видове кристални rv flyscreen завеси за врати, пластмасови завеси за врати, стъклени завеси за врати... Това е наистина ослепително, но цената е различна, качеството е различно, а визуалните ефекти са различни, как да изберем?


Едро преносими тоалетни продукти

На едро преносими тоалетни продукти не е необходимо да бъдат свързани с никаква дренажна или водоснабдителна система, а техният принцип на проектиране е подобен на този на касетна тоалетна. Преносими тоалетни продукти на едро са съставени главно от две части, горната част е резервоарът за чиста вода и тоалетна с разглобяема седалка и тоалетна; долната част е резервоарът за отпадни води.


Преносима тоалетна за продажба

Тъй като преносимата тоалетна за продажба може да бъде преместена и извършена, тоалетното пространство на rv е много по-голямо при душ. Ако използвате фиксирана касетна тоалетна, пространството в тоалетната на rv е твърде малко, за да се къпе детето и не е твърде притеснително да изпразните тоалетната. Има и хора, които казват, че е твърде обезпокоително да се разделят горната и долната част на преносимата тоалетна за продажба в колата, така че те не могат да се адаптират към тази преносима тоалетна и да изберете касета тоалетна.


Преносима тоалетна на продажби

Без значение коя rv преносима тоалетна за продажби се закупува, от действителните детайли за употреба, на първо място, въртящият се извод за канализация е по-удобен от страната, и страната винаги ще почувства, че винтът не е твърд; вторият е да се провери дали преносимата тоалетна при продажбите има вътрешен и външен натиск. Балансиран изпускателен бутон, обърнете внимание на използването, когато температурата се повишава през лятото или на висока надморска височина, на което също трябва да се обърне внимание при използване на касета тоалетна;


Япония стил rv люк

Ние отваряме/затваряме съхранение япония стил rv люк на rv всеки ден, точно като хранене. Въпреки това, забелязали ли сте, че rv люк в стил япония ще има малко по-различни методи за инсталиране според различните rv марки.


Преносими тоалетна производители китай представят електрическата смаже тоалетна

1. електрическа смачкване тоалетна. Преносими тоалетни производители китай ви казва, че някои потребители на rv използват големи ремаркета, използват големи черни резервоари за вода (150-200 литра) и електрически тоалетни за смачкване, а черната вода се изхвърля директно. Преносими тоалетни производители китай ви казва, че можете да използвате семейната тоалетна потопени капан (капан) дизайн, за да напълно блокирате миризмата от връщането.


Виж повече